MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 13 Svibnja 2019

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U petak, 17. V. 2019. godine, s početkom u 19:30 sati, u belomanastirskoj Župnoj crkvi Sv. Martina biskupa održat će se 5. Susret pjevača duhovne glazbe u Baranji. Susret organizira Centar za kulturu Grada Belog Manastira u okviru manifestacije "Vjera i kultura, Beli Manastir 2019.", a nastupaju:

  • Zbor mladih Župe Sv. Lovre Baranjsko Petrovo Selo
  • Zbor Župe Uzvišenja Sv. Križa Branjin Vrh
  • Zbor "Evo me" Župe Sv. Martina Beli Manastir

1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Nataša Mumlek1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Nataša Mumlek(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-1-2, ovdje-3-4)

U ponedjeljak, 13. V. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", održane su druge radionica u OŠ Darda, u Područnoj školi Mece. Radionicu za prvi i drugi razred održala je učiteljica Nataša Mumlek, a za treći i četvrti razred učiteljica Jela Merdić.

Ponedjeljak, 13. 05. 2019.

Najava "Oazinog" dana otvorenih vrata

U srijedu, 15. V. 2019. godine, održava se "Oazin" dan otvorenih vrata, čime se Mirovna grupa Oaza priključuje sveopćoj svakogodišnjoj manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga (DOVU) u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Toga dana vrata "Oazinih" prostorija u belomanastirskom Društvenom centru (Ulica J. Antala 3) bit će otvorena od 8 do 18 sati za sve znatiželjne posjetitelje.

Posjetite nas, očekujemo vas!
Dođite – upoznajte nas!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok