MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 09 Ožujka 2019

Davorin Bubalović, dr. medicineDavorin Bubalović, dr. medicineNa izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine Hrvatskog šahovskog saveza, održanoj u Zagrebu u subotu, 9. III. 2019. godine, za predsjednika HŠS-a izabran je bivši belomanastirski gradonačelnik Davorin Bubalović, dr. medicine.

Za potpredsjednika izabran je Veljko Šagi, a u Izvršni odbor još su izabrani Ivan Baruškin, Borka Frančišković, Sulejman Islamović, Franjo Jančikić, Branko Rogulj, Valter Valković i Renato Vince.

(Izvor i foto: hrvatski-sahovski-savez.hr;
biografija D. Bubalovića)

'Za Robertovo bolje sutra''Za Robertovo bolje sutra'U subotu, 9. III. 2019. godine, na belomanastirskom Trgu slobode održana je humanitarna akcija pod imenom "Za Robertovo bolje sutra" na kojoj su se prikupljala sredstva za još jednu operaciju belomanastirskog učenika Roberta Pligla.

Tom prilikom, u organizaciji udruge PSiOS ("Prvenstvo svijeta i okolnih sela"), kuhan je grah koji se dijelio našim sugrađanima, a koji su zauzvrat davali donaciju namijenjenu spomenutom dječaku. Bila je to još jedna hvale vrijedna akcija, koja je pokazala da još postoje ljudi spremni pomoći osobama u nevolji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok