MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 27 Kolovoza 2018

Krajem kolovoza 2018. godine završeno je anketiranje osoba treće životne dobi. Tema anketiranja – pored pitanja o godinama, statusu, stručnoj spremi, stupnju osamljenosti… – bile su    vrste aktivnosti u koje se korisnici žele uključiti u sklopu dnevnih aktivnosti koje "Oaza" provodi.

Anketirano je 50 osoba treće životne dobi. Anketu su provele "Oazine" aktivistice na području Grada Belog Manastira, koji u svom sastavu ima četiri naselja: Beli Manastir, Branjin Vrh, Šećerana i Šumarina. Anketa je bila anonimna, osim u slučaju kad su anketirane osobe željele dati svoje ime i prezime da bi ih se moglo uključiti u neke od dnevnih i / ili pojedinačnih aktivnosti koje "Oaza" provodi i koje će provoditi u razdoblju od godine dana.

Ponedjeljak, 27. 08. 2018.

Upozorenje "Baranjske čistoće"

Ne bacajte glomazni otpad!Ne bacajte glomazni otpad!"Baranjska čistoća" na svom FB-profilu moli i upozorava građane da ne ostavljaju glomazni otpad pokraj spremnika (kontejnera ili kanti) za otpad jer "Čistoćini" kamioni za prikupljanje smeća nisu u mogućnosti pokupiti takav otpad. Za kupljenje takvog otpada potrebno je namjensko vozilo.

Posljednje prikupljanje glomaznog otpada izvršeno je u petom mjesecu 2018. godine, a sljedeće će biti ubrzo. Građani će o tome biti obaviješteni na vrijeme putem medija i društvenih mreža.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok