MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 18 Svibnja 2018
Petak, 18. 05. 2018.

Kros RTS-a u Belom Manastiru

Kliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje-BaranjaMedija)

Kros RTS-a u Belom Manastiru održan je 18. V. 2017. (petak), s počekom u 18 sati, u organizaciji Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru (VSNM). Na Krosu se okupilo 40-ak djece koja su trčala i još 10-ak njih koji su došli kao moralna podrška, a nisu mogli trčati iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga. Pridružili su im se i roditelji koji su pomagali oko svega.

Župan Osječko-baranjske županije (OBŽ) Ivan Anušić donio je 15. V. 2018. godine "Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2018. godini".

Plan je objavljen 18. V. na web-stranici Županije, a programske potpore u ukupnom iznosu od 1.320.000 kuna dodjeljuju se u deset područja za ukupno 285 programa i projekata udruga. Plan i popis odobrenih programa i projekata mogu se vidjeti ovdje.

Tim planom navedeni su programi i projekti od interesa za opće dobro Osječko-baranjske županije, njihovi nositelji te iznosi odobrenih potpora.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok