MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 02 Studenog 2018

Dnevna aktivnost 3. X. 2018. - čitanje novinaDnevna aktivnost 3. X. 2018. - čitanje novinaU "Oazinom" dnevnom boravku održavano je tokom 10. mjeseca 2018. godine i u organizaciji Jelene Opačić-Matijević šest dnevnih aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Te aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

'Oazine' gimnastičarke'Oazine' gimnastičarkeOd početka mjeseca listopada 2018. godine, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru, u terminu održavanja gimnastike pod imenom "Relax-program", održavala se  gimnastika i za "Oazine" korisnice. Gimnastiku organizira "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodi je trenerica Ivana Major.

Uz kreativni rad, stalno se nešto proslavljaUz kreativni rad, stalno se nešto proslavlja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu listopadu 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (1, 22, 23. i 29. X.), na kojima je bilo 7, 11, 12 i 8 korisnica. Radionice je vodila Ana Jeličić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok