MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 04. 2011.

Novinski magazin "Osijek danas"

Dvotjedni magazin 'Osijek danas'
Naslovnica 14. broja

30. rujna prošle, 2010. godine, u vrijeme ekonomske krize, tokom koje su se ugasili neki listovi koji su godinama izlazili (poput "Slavonskog doma" i "Nedjeljnog Glasa Slavonije"), objavljen je u Osijeku prvi broj dvotjednog magazina "Osijek danas". Prema riječima glavne urednice Melite Berečić, taj je magazin svakom svojom stranicom, a ima ih 40, posvećen temama, pričama i do sada anonimnim junacima Osijeka. A Osijek, koji je četvrti grad po veličini u Hrvatskoj, bogat je sadržajima i zaslužnim sugrađanima pa zaslužuje više pojavljivanja u medijima.

Otada pa do 7. IV. 2011. godine objavljeno je 14 brojeva "Osijeka danas" s mnoštvom zanimljivih članaka i priloga o Osijeku i njegovim stanovnicima. Ipak, u 10. broju (3. II. 2011) objavljen je i intervju s belomanastirskim gradonačelnikom Ivanom Dobošem pod indikativnim naslovom: "Jedino zapošljavanje daje perspektivu gradu". Mislilo se, naravno, na Grad Beli Manastir, koji je od Osijeka udaljen samo tridesetak kilometara, pa događanja u Belom Manastiru za Osječane ne mogu biti nezanimljiva.

U 14. broju "Osijeka danas" objavljena je i prva skandi-križaljka u rubrici "Zabavnik". Križaljka se – a gdje bi drugdje – priprema baš u – Belom Manastiru.

Dvotjedni magazin 'Osijek danas'
Prva skandi-križaljka u 'Osijeku danas'
Pročitano 4280 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok