MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 03. 2011.

Pododbor "Prosvjete" posjetio izložbu "Baranjske bisernice"

Belomanastirski pododbor SKD 'Prosvjete'
Članovi 'Prosvjete' posjetili likovnu izložbu

U subotu, 12. III. 2011. godine, održana je redovna godišnja skupština belomanastirskog pododbora SKD "Prosvjete", koji ima 16 članova. Prema izvještaju o radu, koji je podnio predsjednik Pododbora Dejan Jeličić, u prošloj, 2010. godini Pododbor je imao 50 aktivnosti, od kojih su neke provedene kroz rad i nastupe belomanastirskog SKUD-a "Jovan Lazić". Skupština je prihvatila taj izvještaj, kao i financijski izvještaj te plan rada za 2011. godinu, iako je rečeno da Pododbor nije dobio onoliko novca koliko mu je bilo odobreno, a vjerovatno ni u 2011. neće dobiti onoliko koliko bi mu bilo potrebno za planirane aktivnosti.

Poslije završetka skupštine, većina članova (njih desetak) prihvatila je ideju da se kolektivno posjeti velika likovna izložba "Baranjske bisernice", koja je ovog mjeseca otvorena u Belom Manastiru, i da se time na simboličan način podrže kulturna zbivanja u Baranji.

Pročitano 959 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok