MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 02. 2011.

Ponovo stigla zima

Zima u Belom Manastiru
Semafor u Betonskoj ulici

Na ovoj smo web-stranici prije šest dana (18. II. 2011) napisali ovakve riječi: "Sudeći po ovim središnjim danima drugog mjeseca 2011. godine, ovoj je zimi odzvonilo. Ne samo da je vrijeme ugodno toplo za ovo doba godine, nego se i priroda polako budi, što znači da proljeće samo što nije stiglo. Po baštama se već mogu vidjeti procvjetale visibabe i jaglaci, a ako pažljivije pogledate, vidjet ćete da su neka stabla i grmovi već propupali."

Današnji četvrtak (24. II.), međutim, osvanuo je pod snijegom, a snijeg je sitno, ali uporno padao sve do večernjih sati. Nema ga baš mnogo, ali ipak dovoljno da sve bude obučeno u bijeli ogrtač i da shvatimo kako smo se prije šest dana prevarili: ovoj zimi nije odzvonilo. Ona je još tu, a proljeće će morati pričekati bolje dane.

A kako je danas i večeras bilo u Belom Manastiru, možete pogledati na našim fotografijama.

Zima u Belom Manastiru
Školska ulicu u Beljskom naselju
Zima u Belom Manastiru
Dvorište u Betonskoj ulici

 

Zima u Belom Manastiru
Ulica kralja Tomislava
Zima u Belom Manastiru
Poštanska ulica

 

Zima u Belom Manastiru
Fontana u Školskoj ulici
Zima u Belom Manastiru
Nastavno-sportska dvorana

 

 

 

Pročitano 882 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok