MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 02. 2011.

Prodajna izložba DKZ "Oazice"

Prodajna izložba DKZ Oazice
Prva prodajna izložba DKZ Oazice

Kao što je bilo i najavljeno, Dječja kreativna zadruga (DKZ) "Oazica" priredila je u subotu, 12. II. 2011. godine, od 10 do 12 sati, na belomanastirskom Trgu slobode, a u povodu Valentinova, prodajnu izložbu suvenira i nakita od glinamola (broševa, narukvica, zdjelica, daščica i još mnogo toga), izrađenih na likovno-kreativnim radionicama, koje se održavaju svakog petka u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra. Zadrugari su se dogovorili da će sav zarađeni novac ići u humanitarne svrhe.

O tome kako je protekla ta prodajna izložba mladi su zadrugari napisali članak i objavili ga na svojoj stranici na Facebooku. Iz tog članka prenosimo najzanimljiviji dio:

"Sve nam je išlo od ruke, svako je doveo bar jednu mušteriju. Jako nam je dobro išlo, samo što smo se malo smrzavali. Ali, bilo nam je jako zabavno. Nakon svega što smo prodali, ostalo nam je još 15 stvarčica. Počeli smo se pakirati jer je već bilo skoro 12 sati. Naš blagajnik (David) izbrojio je da imamo 287 kn ukupno. Svi su bili zadovoljni svojim radom i prodajom."

Prodajna izložba DKZ Oazice
Zadrugari su pripremili i prigodni plakat
Prodajna izložba DKZ Oazice
Na štandu DKZ Oazice bila je prilična gužva
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok