MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 12. 2010.

Čestitka Paula Coelha

Paulo Coelho
Čuveni romanopisac Paulo Coelho
Prije nekoliko godina administrator "Oazine" web-stranice primijetio je na službenoj internetskoj stranici nobelovca i čuvenog brazilskog romanopisca Paula Coelha (čitaj: Paulo Kueljo) pogrešno zapisan naslov našeg izdanja jednog od njegovih romana pa je elektronskom poštom uputio ispravku. Otada svake godine naš administrator od Paula Coelha elektronskom poštom prima novogodišnju čestitku pa ju je primio i ove godine.

Coelho kao znak zahvalnosti za podršku tokom 2010. godine i u skladu s višegodišnjom tradicijom čitaocima šalje svoju božićnu priču pod naslovom "The Pine Tree of St. Martin" (Bor svetog Martina), koju je napisao za svoju kolumnu koju objavljuje u mnogim novinama širom svijeta. Napomena uz priču završava riječima: neka se svemir uroti tako da se ostvare sve vaše želje za 2011. godinu.

Coelho je rođen u Rio de Janeiru 1947. godine. Svjetsku popularnost stekao je romanima punim fantastičnim elemenata – "Alkemičar" (1988), "Pokraj rijeke Piedre sjela sam i plakala" (1994) i "Veronika je odlučila umrijeti" (1998). "Alkemičar" je preveden na preko 50 jezika i prodan u preko 50.000.000 primjeraka.

Čestitka Paula Coelha
Čestitka Paula Coelha

Pročitano 472 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok