MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 11. 2010.

"Oazine" dječje radionice

Oazine dječje radionice
Jedna od radionica Ja to mogu

U mjesecu listopadu 2010. godine u "Oazi" je održano pet dječjih radionica i to četiri pod nazivom "Ja to mogu", a jedna u obliku dječjeg kviza. U sklopu radionica "Ja to mogu" s djecom se radilo na oslobađanju od straha: razgovaralo se o tome čega se bojimo, tko je pesimist, a tko optimist i kako se vide za 20 godina te što misle o sebi, a što drugi misle o njima.

 

Takve radionice održane su 2, 15, 22. i 29. rujna, a na njima je učestvovalo 14-ero, 8-ero, 7-ero i 14-ero djece.

Na radionici održanoj 9. rujna, na kojoj je učestvovalo osmero djece, obilježeni su Dječji tjedan (4-10. X) i Svjetski dan mentalnog zdravlja (10. X). O toj radionici objavili smo poseban članak, koji se može pročitati ovdje. Svjetski dan mentalnog zdravlja obilježen je rješavanjem zagonetaka namijenjenih djeci, koje su se rješavale u parovima. Svi učesnici su se zaista trudili. Nekima je rješavanje išlo lakše, nekima teže, ali su se svi složili da je radionica bila jako dobra.

Oazine dječje radionice
Čega se bojimo?
Oazine dječje radionice
Kako se manifestira strah?


Oazine dječje radionice
Razbijmo strah...
Oazine dječje radionice
...pobijedimo mrak!

 

Pročitano 1333 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok