MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 11. 2010.

Radionice u OŠ Kneževi Vinogradi

Osnovna škola Kneževi Vinogradi
Pozdrav Oazi - prošlogodišnji 8c razrednice Ljubice Musa

I ove školske godine (2010/11) nastavnici i učenici Osnovne škole Kneževi Vinogradi nastavili su rad u radionicama u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo se nenasilno ponašati". Učenici su veoma zadovoljni radom u radionicama, sa zanimanjem i veseljem očekuju nove susrete, a  nastavnici su primijetili pozitivne pomake u učeničkom ponašanju. Smatraju da su te radionice koristile kako djeci tako i njima da bolje upoznaju svoje učenike.

Većina je razrednih odjela završila četvrtu radionicu, koja ima zanimljivu i korisnu temu nenasilnog rješavanja sukoba. Učenici aktivno sudjeluju u rješavanju datih konfliktnih situacija i tako stječu potrebna iskustva u mogućnostima nenasilnog rješavanja sukoba.

Do kraja projekta ostaje odraditi još jednu radionicu. Na fotografiji ovogodišnjeg 8c nalazi se učiteljica Sofija Petrović, asistentica na "Oazinom" projektu.

Osnovna škola Kneževi Vinogradi
5a razrednika Miloša Mihajlovića
Osnovna škola Kneževi Vinogradi
Razrednik Miloš vodi radionicu

 

Osnovna škola Kneževi Vinogradi
6c i razrednik Nebojša Sljepčević
Osnovna škola Kneževi Vinogradi
8c razrednice Ružice Galamboš

 

Pročitano 2232 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok