MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 14. 06. 2023.

Sajam udruga Baranje 2023.

Sajam udruga Baranje 2023.Sajam udruga Baranje 2023.(prijavnicu za sudjelovanje preuzmite ovdje)

Sajam udruga Baranje, u organizaciji Mirovne grupe Oaza, održat će se u subotu, 1.7.2023. godine, od 9 do 12 sati, na Trgu slobode u Belom Manastiru.

Cilj Sajma je prezentacija programskih aktivnosti udruga koje djeluju u Baranji.

Udrugama će biti osigurani štandovi te će im se tako omogućiti da izlažu svoje propagandne materijale i proizvode i prezentiraju svoje aktivnosti. Svoje proizvode mogu prodavati u humanitarne svrhe ili za potrebe svojih radionica.

Sajam udruga Baranje "Oaza" provodi već sedamnaestu godinu. Ove godine održava se uz financijsku potporu Osječko-baranjske županije i Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Za sudjelovanje na Sajmu popunjenu prijavnicu, najkasnije od 26.6., pošaljite na e-mail: oaza_bm@yahoo.com ili poštom na "Oazinu" adresu: Mirovna grupa Oaza Beli Manastir, J. Antala 3, 31000 Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok