MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 12. 2022.

"Oazi" odobren projekt od ACF HR

Partneri na projektuPartneri na projektuOd 1.12.2022. godine "Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje". Projekt je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (ACF HR).

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine, njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Partneri na projektu su Gimnazija Beli Manastir i Udruženje "Baranja" iz Luga, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Ciljevi projekta su:

  • Organiziranjem edukacija i volonterskih akcija poboljšati doprinos volonterstva na području Belog Manastira
  • Suradnjom s obrazovnim institucijama unaprijediti volonterske programe u srednjim školama
  • Promovirati vrijednosti volontiranja u zajednici

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund; ACF Hrvatska) u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok