MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 09. 2022.

Dječje radionice

Na ovotjednoj radionici igrao se 'Alias'Na ovotjednoj radionici igrao se 'Alias'S početkom nove školske godine započele su i "Oazine" dječje radionice. Prva radionica nakon ljetne pauze održana je u petak, 9.9.2022. godine, od 17 sati.

Na radionicu je došao samo Antonio pa su voditeljice Sandra i Dragana odlučile ispuniti mu želju, a to je igranje društvenih igara umjesto kreative jer, kako kaže, želio se opustiti nakon napornog dana u školi. Antonio je izabrao društvenu igru "Alias" u kojoj je potrebno opisati što više zadanih pojmova s kartica u što kraćem vremenskom roku. Nakon podosta rundi ove igre, radionica je nešto ranije završila.

Podsjećamo, dječje zabavne radionice održavat će se svakog petka u "Oazinim" prostorijama od 17 sati te su sva zainteresirana djeca dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok