MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 07. 2022.

Ukrašavanje drvenih obojanih kuhača

Kuhače će krasiti 'Oazin' štand na nekom od sajmovaKuhače će krasiti 'Oazin' štand na nekom od sajmovaU utorak, 12.7.2022. godine, u "Oazinim" prostorijama održana je još jedna likovno-kreativna radionica namijenjena uglavnom ženama.

Radionici su, u ovo toplo ljetno popodne, prisustvovale tri korisnice: Jadranka, Jelisavka i Mirjana, koje su, zajedno s voditeljicom Anom, opušteno, uz neobaveznu priču o svemu i svačemu, a najviše o svojim ukućanima, vrijedno odrađivale zadanu temu radionice.

Ana i JelisavkaAna i Jelisavka

 

 

 

 

A kako smo vas posljednji puta izvijestili, ovotjedna radionica bila je nastavak prošlotjedne kada su se bojale drvene kuhače. Naime, te obojane kuhače su se ovoga utorka nastavile ukrašavati lijepim sitnim motivima, detaljima koji će nakon lakiranja doći do punog izražaja i biti mamac na nadolazećim sajmovima. Iako je korisnica bilo relativno malo, odradile su super posao za koji im se zahvaljujemo i vidimo se sljedeći put!

Likovno-kreativna radionica održava se u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok