MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 04. 2022.

Likovno-kreativna radionica

Uskrsne čestitkeUskrsne čestitkeLikovno-kreativna radionica namijenjena ženama, održana u utorak, 5.4.2022. godine, okupila je četiri najvjernije korisnice, Savicu, Jelisavku, Jadranku i Mirjanu, koje su, s "Oazinim" zaposlenicama Anom i Draganom, marljivo odradile predviđeno.

Kako smo u preduskrsnom vremenu, u prvom dijelu radionice izrađivale su se čestitke "Oazinim" starijim korisnicima, dok je drugi dio radionice bio predviđen za oslikavanje platnenih torbi, za skorašnji Uskrsni sajam, i to poznatim baranjskim motivom – kotlićem za fiš.

I dok su se torbe oslikavale velikom preciznošću, čestitke su se izrađivale s više slobode, mašte i kreativnosti. U svakom slučaju oba rada su lijepa i unikatna. Uz rad se, kao i obično, pričalo, šalilo i počastilo osvježenjem. Kraj radionice je brzo došao te su se korisnice zadovoljno razišle.

Likovno-kreativne radionice održavaju se u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Oslikane platnene torbeOslikane platnene torbeLikovno-kreativna ekipaLikovno-kreativna ekipa

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok