MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 04. 2022.

Kreativnosti na dječjim radionicama nikada ne manjka

Na ovotjednoj radionici sudjelovalo je šestero djeceNa ovotjednoj radionici sudjelovalo je šestero djece(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 1.4.2022. godine, od 17 do 19 sati, održana je još jedna uskrsna dječja radionica u "Oazi". Djeca su, od kartonskih kutija za jaja, izrađivala "košarice kokoškice" za uskrsna jaja.

Ideja je bila izraditi ukrasne držače za jaja, od kartonskih kutija za jaja, koji su nalik na kokoš budući da je kokoš jedna od uskrsnih motiva. Korištene su masne iliti voštane boje, umjetna pera raznih boja i veličina, i, svima vrlo interesantne, plastične oči koje se pomjeraju.

Inspiracije nije manjkalo pa su neki došli na ideju da držač ne mora biti samo za jedno jaje, već može biti i za dva. Kako je kartonske kutije za jaja vrlo teško oblikovati u željeni oblik, to su uradile voditeljice radionice Sandra i Dragana, uz pomoć "Oazine" dugogodišnje korisnice Savice koja ponekad, nakon što dovede svoju nećakinju, i sama ostane na dječjim radionicama. Zajedno s voditeljicama pomaže djeci kada "zapnu" u izradi ili kada je potrebno koristiti neke od pomagala koja bi mogla uzrokovati ozljede kod djece tako da je ovoga puta Savica odrađivala dio s vrućim ljepilom. Djeca su se prihvatila svog dijela kreativnog posla i iznenađujuće brzo izvršila zadatak.

Poslije kratke pauze uz osvježenje, neki su imali želju napraviti još jednu naljepnicu za prozor tako da se stiglo odraditi još i to. Na ovotjednoj radionici sudjelovalo je šestero djece: Antonio, Vanja, Relja, Jelena, Iris Aurora i Dorotea.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok