MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 03. 2022.

Uskrsna likovno-kreativna radionica

Plastična oslikana jaja...Plastična oslikana jaja...U utorak, 29.3.2022. godine, održana je još jedna likovno-kreativna radionica, namijenjena ženama, po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su prisustvovale četiri korisnice, Jelisavka, Savica, Jadranka i Mirjana, koje su, zajedno s "Oazinim" zaposlenicama Draganom i Anom, vrijedno odrađivale zadanu temu. A tema je bila ukrašavanje i oslikavanje plastičnih jaja povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa.

Nadahnute i, po običaju, dobro raspoložene, prionule su radu. Dale su se u akciju poput pravih umjetnika te raznobojnim akrilnim bojama i omeđivačima uspjele su, od običnih plastičnih jaja, napraviti prava mala unikatna djela.

...bit će nekome lijep poklon...bit će nekome lijep poklon

Inspirirane suncem i proljećem, najviše su se koristile cvjetnim motivima i veselim bojama pa su i nastali radovi šareni i živopisni. Vjerujemo da će obradovati svakoga tko ih dobije, a dobit će ih naši stariji korisnici na poklon uoči Uskrsa, na Svjetski dan činjenja dobrih djela, 3.4.2022. godine.

I ovoga puta su se naše vrijedne kreativke pokazale u pravom svjetlu. Hvala im na tome!

Tema ovotjedne radionice bila je UskrsTema ovotjedne radionice bila je Uskrs

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok