MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 18. 03. 2022.

Izrada uskrsnih naljepnica za prozore

Na radionicama se ne zabave samo djeca, već i voditeljiceNa radionicama se ne zabave samo djeca, već i voditeljiceU petak, 18.3.2022. godine, od 17 do 19 sati, održala se dječja zabavna radionica u "Oazinom" dnevnom boravku. Izrađivale su se naljepnice za prozore pomoću akrilnih boja za staklo. Kako se bliži Uskrs odluka je, naravno, pala na uskrsne motive – zečiće, piliće i šarena uskrsna jaja.

Radionici su prisustvovali Antonio i Iris Aurora. Oni su izabrali unaprijed isprintane motive koje žele oslikati, stavili ih u plastičnu foliju za papir i počeli s radom. Prvi korak, ujedno i najteži, iscrtavanje je kontura. On je i najduže trajao jer zahtjeva dosta preciznosti i koncentracije. Nakon što su se konture malo prosušile uslijedio je zabavniji dio, a to je biranje boja i bojanje unutar kontura.

Ovaj zadatak bio je interesantan i voditeljicama radionice Sandri i Dragani pa su se i one priključile izradi. Kako su uskrsne radionice ove godine počele malo ranije nego inače, stići će se izraditi još naljepnica koje će se moći osušiti te krasiti prozore za ovaj blagdan.

"Oazine" zabavne dječje radionice se održavaju svaki petak od 17 do 19 sati te su sva zainteresirana djeca dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok