MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 03. 2022.

Dječja kreativa petkom

Radionica je bila u znaku Dana ženaRadionica je bila u znaku Dana žena(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svakog petka u "Oazi" se, od 17 sati, održavaju dječje zabavne radionice. Drugačije nije bilo ni ovaj petak, 4.3.2022. godine. Bliži se Dan žena pa je radionička ekipa, povodom toga, izrađivala cvijeće za svoje mame, bake, sestre…

Ideja je bila napraviti cvijeće od salveta raznih motiva i vedrih boja. Ženski dio ekipe je bio vrijedan pa su se okušale u pravljenju cvijeća i s WC-papirom kojeg su prethodno ukrasile flomasterima i obožavanim materijalom na našim dječjim kreativnim radionicama – šljokicama. Dorotea i, nova korisnica naše zabavne i kreativne ekipe, Jelena napravile su prekrasne cvjetove uz malu pomoć naše dugogodišnje korisnice Savice, koja je samo svratila, ali na kraju i ostala na radionici i zabavila se zajedno s nama.

Muški dio ekipe, Antonio i Dario, svoju su kreativnost izrazili kroz jedan, ali vrijedan primjerak cvijeta od salveta te zatim nastavili druženje uz sok i grickalice. Vladala je pozitivna atmosfera, kao uostalom i na svakoj dječjoj radionici. Zabavile su se i voditeljice radionice Dragana i Sandra.

Dječje radionice u "Oazi" održavaju se svaki petak od 17 sati i dobrodošla su sva zainteresirana djeca.

Prethodni i sljedeći članak: « Dan žena Potpisivanje ugovora u Popovcu »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok