MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 02. 2022.

Online-radionica "Pripremi se za razgovor s poslodavcem!"

Radionicu je organizirala udruga 'Domine' iz SplitaRadionicu je organizirala udruga 'Domine' iz SplitaU ponedjeljak, 21.2.2022. godine, od 16 do 17 sati, održana je online-radionica pod nazivom "Pripremi se za razgovor s poslodavcem!". Domaćin ove radionice, održane na platformi Zoom, bila je udruga "Domine" koja se bavi promicanjem prava žena, a voditeljica radionice bila je psihologinja Doris Veronika, koja je i sama dio selekcijskih postupaka.

Kao što i sam naziv kaže, tema radionice bili su razgovori za posao te kako se najbolje pripremiti za njih. Cilj je bio ponuditi smjernice i savjete kako bi razgovor za posao bio što uspješniji i što manje stresan.

"Oazina" zaposlenica Dragana Brnjevarac, koja je bila jedina sudionica radionice, imala je priliku naučiti kako ostaviti dobar dojam na poslodavca, koja su najčešća pitanja koja se postavljaju na razgovorima, ali i koja je uloga psihologa u selekcijskom postupku. Prednost kao jedine sudionice je ta što je pristup psihologinje bio individualan pa se tako radionica odvijala po profilu sudionice.

Radionica je financirana od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Prethodni i sljedeći članak: « Zabavni petak u "Oazi" Dan ružičastih majica »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok