MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 12. 2021.

Zadnja ovogodišnja dječja radionica

Izrada božićnih ukrasaIzrada božićnih ukrasaU petak, 17. XII. 2021. godine, održala se još jedna "Oazina" dječja radionica.

Ovoga puta na radionici je bio Dario, koji je, zajedno s voditeljicama radionice Katarinom i Sandrom, izrađivao božićne ukrase. Budući da je ovo zadnja radionica ove godine, Dario je svojim radom i zalaganjem zaslužio paketić povodom božićnih blagdana. Radionicu su, na kratko, posjetile i Dorotea i Franka koje su preuzele svoje božićne paketiće, kao i materijale za rad kako bi kod kuće napravile svoje ukrase.

Dio božićnih paketića podijelio se na Trgu SlobodeDio božićnih paketića podijelio se na Trgu SlobodeRadionica se na kratko preselila na Trg Slobode u Belom Manastiru gdje je trajao "Advent u Baranji". Na manifestaciji Sandra je dodijelila božićne paketiće Antoniju, Damianu, Relji i Vanji jer su i oni ove godine bili vrijedni na "Oazinim" dječjim radionicama.

Radionica se održala u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir.

Dječje radionice nastavljaju se i nagodinu, a sve informacije o početku radionica biti će pravovremeno objavljene.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok