MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 12. 2021.

Božić dolazi na "Oazine" dječje radionice

Radi se većinom u tišini...Radi se većinom u tišini...U petak, 3. XII. 2021. godine, s početkom u 17 sati, održana je još jedna "Oazina" dječja radionica.

Ovoga puta, Dorotea, Franka, Iris Aurora, Ognjen i Roko oslikavali su bojama božićne motive koji će, nakon sušenja, biti predivni božićni ukrasi na prozorima u njihovim domovima.

Na radionici je bilo veselo te je koncentracija bila na nivou pa je čak vladala i tišina, dok su djeca, zajedno s voditeljicama radionice Katarinom i Sandrom, ocrtavala božićne motive. Neki su bili brzi i kreativni pa su napravili po dva, tri, čak i četiri rada.

Djeca, ali i odrasli, uživaju u kreativnom izražavanju, a kad nije tišina, priča se o kućnim ljubimcima i nadolazećim blagdanima. U tom tonu završila je još jedna dječja radionica.

Radionica je održana u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir.

Sljedeći petak u "Oazinim" prostorijama djecu očekuju novi kreativni zadaci.

...jer potrebna je koncentracija kako bi nastali ovako lijepi radovi...jer potrebna je koncentracija kako bi nastali ovako lijepi radovi

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok