MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 05. 2021.

Poziv na virtualnu tribinu "To nisu samo ženske stvari"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Od 2013. godine, svakog 8. svibnja, obilježava se Svjetski dan borbe protiv raka jajnika kao svjetska inicijativa s ciljem podizanja svijesti žena o važnosti redovnih pregleda. Zagrebačka "Udruga žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU" članica organizacije World Ovarian Cancer Coallition (WOCC) od njezinoga osnivanja, a od 2015. redovito obilježava taj dan. Posljednjih godina to čini javnim tribinama i javnozdravstvenim akcijama pod nazivom "To nisu samo ženske stvari" i pod motom: Ženska bolest nije samo ženska stvar.

Udruga "SVE za NJU" s partnerima i ove godine, u petak, 7. V 2021. godine, s početkom u 11 sati, organizira virtualnu tribinu "To nisu samo ženske stvari" s liječnicima i bolesnicama na temu prevencije, dijagnostike i liječenja raka jajnika.

Tribina se možete pratiti na sljedećoj poveznici:

Virtualna tribina "To nisu samo ženske stvari"

Podizanje zdravstvene pismenosti i upoznavanje žena sa simptomima koji mogu ukazivati na rak jajnika iznimno je važno za rano otkrivanje bolesti. O prevenciji i liječenju raka jajnika na virtualnoj tribini govorit će predstavnice bolesnica Marina Đulabić-Čalić, Veselinka Kastratović i Zrinka Ulovec te naši ugledni liječnici.Kome je namijenjena virtualna tribina?Kome je namijenjena virtualna tribina?

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok