MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 03. 2021.

Podnošenje izvješća o volontiranju za 2020. godinu

Aplikacija za podnošenje izvješćaAplikacija za podnošenje izvješćaMinistarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike poziva sve koji su u 2020. godini bili organizatori volontiranja da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju putem aplikacije koja se nalazi na sljedećoj poveznici.

Izvješće se odnosi na period od 1. I. do 31. XII. 2020. godine, a rok za popunjavanje je 31. III. 2021. godine.

Za bilo kakve poteškoće prilikom popunjavanja aplikacije može se poslati e-mail administratoru na adresu volonteri@mdomsp.hr.

Svaki organizator volontiranja dužan je dostaviti godišnje izvješće o volontiranju Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu (Narodne novine, broj 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (Narodne novine, broj 9/18).

Pročitano 76 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok