MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 02. 2021.

"Dostojanstveno starenje": Druženje uz šetnju

Okupljanje na Trgu slobodeOkupljanje na Trgu slobode(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 23. II. 2021. godine, u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, organizirano je druženje i šetnja ulicama grada Belog Manastira.

Prekrasan sunčani dan, koji je mamio da ga se provede vani, bio je idealan za "Oazinu" aktivnost nakon dužeg vremena neaktivnosti zbog propisanih mjera za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom. Dvanaest "Oazinih" korisnica (Dubravka, Greta, Jelisavka, Katica, Klara, Mara, Milka, Mirjana, Savica, Stela, Tanja i Vida) te četiri zaposlenice (Ana, Katarina, Sandra i Vesna) sastale su se na Trgu slobode, odakle su, nakon zajedničkog fotografiranja, krenule u šetnju ulicama Belog Manastira.

Veselo društvo je, uz laganu šetnju i razgovor, napravilo jedan "dobar" krug od Trga, preko Ulice dr. Franje Tuđmana, dijelom Školske ulice, pa ulicama Kralja Zvonimira, Vladana Desnice i Kralja Tomislava, i ponovno se vratilo na Trg, gdje je šetnja završena.

Šetnja je tada završena, ali ne i druženje, koje se nastavilo na klupama s finom kavom "za van" iz slastičarnice Galerija No.1, poznatije pod kolokvijalizmom "Kod Ise", i uz žensko čavrljanje, priče i šale, kao i sa željom za što skorijim novim druženjem.

Pročitano 168 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok