MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 01. 2021.

"Dostojanstveno starenje": Sastanak projektnog tima

Katarina GaćinaKatarina GaćinaU četvrtak, 28. I. 2021. godine, s početkom u 8:30, održan je online-sastanak projektnog tima projekta "Dostojanstveno starenje". Na sastanku su bile: Natalija Havelka, pravnica i izvršna direktorica Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, te Sandra Kušenić, Vesna Nedić, Ana Jeličić i Katarina Gaćina iz Mirovne grupe Oaza.

Sastanak je održan preko aplikacije Google Meet na temu: "Akcijski plan projekta 'Dostojanstveno starenje'". Taj projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike, a "Oaza" ga provodi u partnerstvu s Centrom za mir.

U prvom dijelu sastanka bilo je govora o pružanju besplatne pravne pomoći te o ostalim aktivnostima za koje je zadužen projektni partner Centar za mir: javne tribine, radioemisije te priprema i izrada letka o zloupotrebama ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju starijih osoba i o nužnosti borbe protiv nasilja nad starijim osobama.

U drugom dijelu sastanka raspravljalo se o aktivnostima koje će odraditi nositelj projekta Mirovna grupa Oaza, a namijenjene su osobama starije životne dobi: druženja, izleti, predavanja, radionice, šetnje...Online-sastanakOnline-sastanak

Pročitano 62 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok