MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 11. 2020.

Sastanak aktivista P.G.D.I.-ja i "Oaze"

Ana Dragila, Predrag Malinić i Sandra KušenićAna Dragila, Predrag Malinić i Sandra KušenićU utorak, 3. XI. 2020. godine, s početkom u 9 sati, u belomanastirskom Društvenom centru upriličen je sastanak aktivista P.G.D.I.-ja (Projekt građanske demokratske inicijative) i "Oaze". Ispred P.G.D.I.-ja na sastanku su bili Ana Dragila i Predrag (Pedo) Malinić, a ispred "Oaze" Ana Jeličić, Sandra Kušenić i Vesna Nedić.

 Vesna Nedić i Ana Jeličić Vesna Nedić i Ana JeličićTema sastanka bilo je postavljanje kamera u svrhu videonadzora Društvenog centra. Kamere je nabavio P.G.D.I., a videonadzor se provodi na tri lokacije (kako i piše na infotabli postavljenoj na zgradi): "videonadzorom obuhvaćeno je stepenište i istočni dio potkrovlja te ulaz u zgradu i hodnik zbog nadzora pristupa objektu u svrhu zaštite osoba i imovine, te se prikupljeni osobni podaci ne koriste u druge svrhe i ne dostavljaju drugim primateljima. Voditelj obrade osobnih podataka prikupljenih putem videonadzora je Projekt građanske demokratske inicijative".

Na sastanku je bilo govora i o aktivnostima i raspredu njihovog odvijanja u zajedničkom prostoru Društvenog centra, tj. u potkrovlju. Njihov raspored se bilježi i ažurira na listi svaki mjesec na unutrašnjoj strani kuhinjskih vrata. Dotaklo se i situacije u kojoj se nalazimo i kako se pridržavati svih preporučenih epidemioloških mjera u radu s korisnicima, ali i među zaposlenicima.

Sve što je moguće "Oazine" aktivistice odrađuju od kuće na opremi donesenoj iz "Oaze" pa im je ovo bila zgodna prilika da se nakon sastanka zajedno nađu bez virtualnih pomagala, što bi se reklo "uživo", i da porazgovaraju o planiranim aktivnostima.

Pročitano 208 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok