MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 24. 05. 2010.

Obrasci za transparentnu dodjelu sredstava (IV)

Sastanak Foruma udruga
Opet nije bilo kvoruma

Kako je bilo i dogovoreno, u ponedjeljak, 24. V. 2010. godine, u zajedničkim prostorijama Društvenog centra ponovo je održan (po drugi put) sastanak članica Foruma udruga s ciljem da se udrugama predstave obrasci za transparentnu dodjelu sredstava iz gradskog proračuna i Poslovnik o radu Odbora za ocjenu projektnih prijedloga udruga, koje je zajedničkim radom pripremila radna grupa Foruma udruga (članak o pripremi tih dokumenata može se pročitati ovdje).

 

Na taj sastanak odazvali su se samo predstavnica Društva Hrvatsko srce – Baranja i predstavnik KUD-a "Brnjevarci" iz Branjinog Vrha te ponovo predstavnici udruga koje su i činile radnu grupu: Mirela Alagić (P.G.D.I.), Nikola Opačić (antifašisti), Snježana Pap (Medijacijski centar) i Vesna Nedić ("Oaza").

Predstavnicima tih dviju udruga ukratko su predstavljeni pripremljeni dokumenti, ali oni nisu mogli biti usvojeni jer nije bilo kvoruma.

Pročitano 782 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok