MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 09. 2020.

Najava "Oazine" volonterske akcije "Ne samo danas..."

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U srijedu, 23. IX. 2020. godine, s početkom u 15:30 sati, Mirovna grupa Oaza, u sklopu nacionalne kampanje Hrvatska volontira, organizirat će volontersku akciju ekopatrole i čišćenja šetnice oko Šećeranskog jezera pod motom "Ne samo danas…" Cilj akcije je uljepšati naš okoliš i podići svijest građana o važnosti očuvanja našeg planeta.

U akciji će učestvovati "Oazini" aktivisti, članovi i korisnici, a pozivaju se i građani Belog Manastira da se pridruže akciji i daju svoj doprinos.

Okupljamo se u naznačeno vrijeme na polaznom mjestu ispred sjedišta "Oaze", Jožefa Antala 3, Beli Manastir, ili na odredištu kod Šećeranskog jezera. Od "Oaze" do odredišta idemo automobilima ili biciklima, što preporučujemo svima koji to mogu i žele.

Ruta za bicikliste bit će: J. Antala 3 – biciklistička staza Crni put i kroz Šećeranu do Šećeranskog jezera. Nakon akcije biciklisti se mogu vratiti istom rutom ili bentom uz Karašicu do Branjinog Vrha pa onda biciklističkom stazom pored Vašara do Belog Manastira.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok