MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 05. 09. 2020.

Šetnja oko Šećeranskog jezera

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Šetnja Crnim putem od Belog Manastira do Šećeranskog jezera i oko njega – ili vožnja biciklom istom rutom – uvijek su zanimljive i relaksirajuće. Moguć je, naravno, i dolazak automobilom s parkiranjem na nekadašnjoj pisti za istovar šećerne repe, a potom obilazak jezera sve do Karašice asfaltiranom i uređenom stazom sa sjeverne strane ili zemljanom i prirodnijom stazom s južne strane.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U Šećeranskom jezeru (zvanom i Lajmir) može se uživati na različite načine, kako se već kome sviđa i odgovora. Jedan od načina je i promatranje labudova, koji se rado približavaju obali kad joj se približe posjetioci. Vjerojatno ih netko hrani pa sad od svakoga očekuju hranu. (Pogledajte OVDJE!)

Pročitano 258 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok