MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 08. 2020.

Koncert dua Naumov – Batorek na Jankovcu

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U bajkovitoj oazi netaknute prirode Park-šume Jankovac, u nedjelju (30. VIII. 2020), s početkom u 18 sati, a u organizaciji Turističke zajednice Općine Čačinci, Parka prirode Papuk i Planinarskog doma Jankovac, održat će se 5. koncert iz ciklusa "Na livadi na Jankovcu" – Pozdrav ljetu.

Popularne violinske minijature i instrumentale vlastitih aranžmana za violinu i klavir različitih stilova izvodit će osječki Duo "Maestro" – Kiril Naumov na violini i Slaven Batorek na klaviru.

Pozivaju se svi zainteresirani da posljednju nedjelju u kolovozu provedu na Jankovcu, uz jedinstvene note uronjene u prekrasnu prirodu.Kiril Naumov i Slaven BatorekKiril Naumov i Slaven Batorek

PS. Ovaj koncert bio je najavljen za 21. VI. 2020. godine, ali je bio otkazan zbog epidemije koronavirusa.

Pročitano 312 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok