MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 09. 08. 2020.

GDCK Beli Manastir prvo na turniru u Donjem Miholjcu

Ekipa GDCK Beli ManastirEkipa GDCK Beli ManastirU nedjelju, 9. VIII. 2020. godine, povodom Međunarodnog dana mladih (koji se obilježava 12. VIII.), grupa mladih članova Gradskog društva Crvenog križa Beli Manastir provela je dan u Donjem Miholjcu s mladima iz ostalih društava Osječko-baranjske županije (Donji Miholjac, Našice, Osijek, Valpovo). Takva okupljanja organiziraju se dugi niz godina, a mladi ih provode uz brojne sportske aktivnosti.

Od prošle godine održava se i turnir u odbojci na pijesku, za koji je izrađen i prijelazni pehar. Uz ekipe svih pet gradskih društava, na turniru je učestvovala i miješana ekipa "Mixeri", a prvo mjesto osvojila je ekipa iz Belog Manastira.

Uz turnir u odbojci, na izletištu Stara Drava mladi su se zabavljali i uz cirkuske rekvizite i društvene igre, a GDCK Donji Miholjac osiguralo je nakon turnira ručak za sve sudionike.

(Izvor: FB GDCK Beli Manastir i glas-slavonije.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok