MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 06. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom

Klara i MaraKlara i MaraNakon dvoipolmjesečne pauze izazvane pandemijom koronavirusa, dana 4. VI. 2020. godine nastavljene su dnevne aktivnosti četvrtkom: druženje uz društvenu igru "Rummy" na inicijativu korisnica koje su ranije u tom terminu dolazile u "Oazu".

Prvo druženje zabilježili smo OVDJE, sljedeći je četvrtak bilo Tijelovo (11. VI.) pa je druženje preskočeno, a onda su održana još dva druženja: 18. i 25. lipnja. Na prvom od ta dva (18. VI.) bile su samo Klara i Mara (na slici) pa im se u igri pridružila "Oazina" aktivistica Vesna, a 25. VI. skupila se standardna ekipa: Dubravka Simendić, Klara Trajković, Mara Bodlović i Margita (Greta) Relić. Kako opasnost od zaraze koronavirusom nije prošla, druženja se održavaju uz dužne mjere opreza.

Pročitano 54 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok