MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 06. 2020.

Poziv na aukciju fotografija "Nevidljive rute"

Tiha aukcija fotografijaTiha aukcija fotografijaOsječke udruge i Grad Osijek pozivaju na donatorsku tihu aukciju fotografija "Nevidljive rute", koja će trajati od 12. do 17. VI. 2020. godine. Aukciju povodom obilježavanja Svjetskog dana izbjeglica zajednički organiziraju:

Udruga Breza Osijek, Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, Hrvatski crveni križ – Gradsko društvo Osijek, Volonterski centar Osijek, Udruga Pobjede Osijek, Udruga Plantaža Osijek, Udruga Slama Osijek i Grad Osijek – Upravni odjel za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo.

Fotografi su htjeli pokazati ključne povijesne trenutke dolaska izbjeglica u njihovu zemlju i pokušaja (su)života s lokalnim stanovništvom. Svih 27 fotografija mogu se vidjeti u katalogu koji se nalazi na sljedećem linku: OVDJE.

Dobivena sredstva prikupljena na ovaj način donirat će se kampanji organizacije Are you syrious? za pomoć izbjegličkim kućanstvima u Hrvatskoj u riziku od beskućništva zbog pandemije koronavirusa i potresa u Zagrebu. Sredstva će se preusmjeriti za pokrivanje troškova za stanarinu ili osnovne prehrambene i higijenske potrepštine za kućanstva osoba kojima je odobrena međunarodna zaštita.

Ukoliko želite podržati ovu kampanju i sudjelovati u tihoj aukciji potrebno je do 17. VI. ispuniti licitacijski obrazac koji se nalazi na sljedećem linku: OVDJE.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok