MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 06. 2020.

Belomanastirski električni bicikli

Električni bicikli ispred Gradske knjižniceElektrični bicikli ispred Gradske knjižnice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kroz javni poziv za neposredno sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila, Grad Beli Manastir nabavio je osam (8) električnih bicikala vrijednih 64.794,00 kuna. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirao je tu nabavu s ‪25.917,12 kuna.

U ponedjeljak, 8. VI. 2020. godine, belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob predao je ključeve šest (6) bicikala na besplatno korištenje. Tri električna bicikla postavljena su na središnjem gradskom Trgu slobode ispred Gradske knjižnice Beli Manastir, a besplatno će ih moći koristiti svi članovi knjižnice. Tri bicikla postavljena su ispred Nastavno-sportske dvorane u Školskoj ulici, a besplatno će ih moći koristiti svi sportaši s područja Grada.

Tako se tom nabavom i Grad Beli Manastir aktivno uključio u poticanje čistijeg transporta u Hrvatskoj i smanjenja onečišćenja zraka.

(Izvor: FB Grad Beli Manastir – gradska uprava)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok