MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 04. 2020.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (III/2020)

Posljednja radionica prije pandemije koronavirusaPosljednja radionica prije pandemije koronavirusa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U trećem mjesecu 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 2. i 9. ožujka, a na njima je bilo 6 odn. 8 korisnica. Zbog pandemije izazvane koronavirusom "Oaza" je 16. III. otkazala sve aktivnosti s korisnicima (vidjeti OVDJE i OVDJE) pa se otada ne održavaju ni likovno-kreativne radionice.

Na dvjema održanim radionicama izrađivani su mirisni sapuni (koji se mogu koristiti za osvježavanje ormara ili za osobnu higijenu) te ukrasne kutije od kartona i ogrlice od kože. Korisnice su same sebi ili svojim najbližima izrađivale poklone za Dan žena. Od sredine marta 2020. godine prekinuto je druženje korisnica ponedjeljkom. Kad će se nastaviti, ne može se sa sigurnošću reći. Postoji samo nada da će se sve opet vidjeti u istom, ako ne i u većem broju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok