MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 03. 2020.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (II/2020)

Novi korisnik likovno-kreativne radionice: gimnazijalac DespotNovi korisnik likovno-kreativne radionice: gimnazijalac Despot(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U drugom mjesecu 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 3, 10, 17. i 24. veljače. Na njima je bilo 6, 7, 5 i 7 korisnica.

I ovaj mjesec malo se slavilo, malo radilo. Naime, uz toliko žena te njihove djece i unučadi, uvijek se ima što za proslaviti. Nastavilo se s izradom hvatača snova, o kojima je bilo riječi u prošlom izvještaju (vidjeti OVDJE). Na jednoj od radionica kreativke su imale i "pojačanje". Naime, na tu radionicu došao je i Despot, učenik Gimnazije Beli Manastir, s ciljem da izradi nešto i skupi koji bod za predmet likovna umjetnost. To je kreativkama bilo interesantno: mladić na radionici i to još – spretan mladić.

Jadranka, Mirjana, Ljubica, Stela, Snežana, Savica, DubravkaJadranka, Mirjana, Ljubica, Stela, Snežana, Savica, DubravkaIzrađivale su se i šušteće bombe za kupanje. Kreativke su naučile kako na jednostavan i jeftin način svaka žena može sebi priuštiti malo luksuza uz namirnice koje ima u kuhinji (limuntus, soda bikarbona, jestivo ulje, boja za kolače i mirisno ulje). Također su se izrađivale ukrasne kutije od kartona te mirisni sapuni od gotove baze, uz dodavanje boje za kolače i mirisnog ulja. Ti sapuni mogu se koristiti za osvježavanje ormara ili za osobnu higijenu.

Pročitano 270 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok