MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 02. 2020.

Društvene igre u "Oazi"

Tema radionice: društvene igreTema radionice: društvene igre(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 28. II. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i četvrta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Tema radionice bile su društvene igre.

Da svaka radionica ne bi bila kreativna i da se stalno ne bi nešto bojalo, voditeljica je osmislila da na ovoj radionici djeca igraju društvene igre. Ponuđeno im je dosta igara, između kojih su odabrali: "čovječe, ne ljuti se", šah, "Jengu", "Memori", "Čovječe, glupiraj se" i "Četiri u nizu". Na kraju su dobre bile i – slagalice. Utisak je da današnja djeca nisu strpljiva i da im ovakve igre brzo dosade. Igre su im bile zabavne samo nekih pola sata, radije bi igrali kompjuterske igrice.

Nakon što su se počastili čipsom, keksom i sokom, djeca su se igrala onako kako su htjela. Uglavnom su to bile neke borbene igre i trčanje, što baš nije primjereno za unutrašnji prostor. Ipak glavno je da su se zabavili.

Na radionici je sudjelovalo trinaestero djece. Za sljedeću radionicu već se osmišljavaju novi zadaci. Pozivaju se svi zainteresirani da dođu u "Oazu" petkom od 18 do 20 sati. Voditeljica radionice je Sandra Kušenić.

Pročitano 110 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok