MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 02. 2020.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (I/2020)

Jadranka Kuduz sa svojim hvatačem snovaJadranka Kuduz sa svojim hvatačem snovaU prvom mjesecu 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 20. i 27. siječnja. Na njima je bilo 8 i još jednom 8 korisnica.

Na prvoj radionici slavio se početak nove godine i to što se kreativke opet sastaju, a na drugoj se krenulo s radom. Izrađivali su se hvatači snova.

Kako su ih "Oazini" mali kreativci već izrađivali na svojoj radionici (vidjeti ovdje), voditeljica im je "ukrala" ideju, koja je korisnicama bila izuzetno interesantna. Sve su, naime, čule za hvatače snova, ali ih nikada nisu izrađivale. Time se čak i za korisnice koje na "Oazine" radionice dolaze skoro dva desetljeća našlo nešto što se nikad nije radilo, a to će se nastaviti i – sljedećeg mjeseca.Jadranka, Mirjana, Ljubica, Magdalena, Rožika - Anica, Savica, DubravkaJadranka, Mirjana, Ljubica, Magdalena, Rožika - Anica, Savica, Dubravka

Pročitano 213 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok