MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 02. 2020.

Izrada srca i medvjedića za Valentinovo

'Oazina' zabavna radionica za djecu'Oazina' zabavna radionica za djecu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 7. II. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je trideset i prva "Oazina" zabavna radionica za djecu. Veljača je počela. Kako mnogi kažu: "mjesec ljubavi". Bliži se Valentinovo, Dan zaljubljenih, pa je i radionica u "Oazi" bila vezana uz tu temu. Djeca su izrađivala srca i medvjediće od gipsa.

Kako bi uspjeli sve završiti na jednoj radionici, voditeljica je ranije izradila srca i medvjediće u kalupima za gips. Djeci je objašnjeno kako se to radi, ali pošto se dugo suši, odrađeno je ranije. Za početak djeca su dobila male komadiće šmirgl-papira pomoću kojih su malo uljepšali rubove odabranih oblika. Srca su mogli još zaobliti, što im je bilo jako zanimljivo. Nakon toga uslijedilo je bojanje i ukrašavanje oblika. Raznobojna srca i medvjedići ukrašeni su očima, gliterima i šljokicama. Čak je i crno srce, koje je radio jedan dječak, na kraju ispalo lijepo i veselo. Svako dijete moglo je uraditi više oblika jer ih je bilo dovoljno. Naravno, kako je to namijenjeno za Valentinovo, voditeljica je pitala djecu za koga to izrađuju, ali su svi bili tajnoviti i nisu odali svoje ljubavi.

Na radionici je sudjelovalo devetero djece. Kao i na svakoj radionici, u pauzi su se častili grickalicama i sokom. Ovaj put je bilo i kokica, koje su se malo prosule po podu pa su Antonio i Ognjen dobili zadatak da to počiste. Leon je pomogao na kraju radionice spremati boje koje su koristili. Mama Gordana djeci je sipala sok kako ga oni ne bi prolili po podu. Voditeljici Sandri je uz toliku pomoć ovaj put bilo lakše raditi i pomoći svima kojima je to trebalo.

"Oazina" zabavna radionica za djecu održava se svaki petak od 18 do 20 sati, a voditeljica je Sandra Kušenić. Pozivaju se i sva druga zainteresirana djeca da dođu i pridruže se "Oazinim" malim kreativcima.

Pročitano 344 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok