MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 01. 2020.

Izrada hvatača snova u "Oazi"

Hvatači snova iz indijanskih vjerovanjaHvatači snova iz indijanskih vjerovanja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 24. I. 2020. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je dvadeset deveta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Ovaj put izrađivani su hvatači snova. Na početku radionice voditeljica je djeci ukratko ispričala što su, prema indijanskom vjerovanju, hvatači snova i čemu služe.

Zatim je uslijedio posao koji je mnogima zadavao problem: namotavanje vune na pripremljene obruče. Neki su se upetljali pa je bilo rezanja vune, a nekima je bilo mrsko to raditi pa im je voditeljica pomagala. Nakon namotavanja vune, slijedili su izrada mreže, nizanje perlica i, na radost svih, ukrašavanje perjem. Na kraju su nastali šareni, prekrasni hvatači snova i svi su zadovoljno svoje radove odnijeli kući.

Na radionici je sudjelovalo osmero djece. Kako mnogi kojima bi ovaj zadatak bio zanimljiv nisu bili na radionici, voditeljica je obećala da će, svi koji žele, dobiti priliku da izrade svoje hvatače snova, možda već na sljedećoj radionici. Kao i do sada, radionice se održavaju svaki petak od 18 do 20 sati. Voditeljica radionica je Sandra Kušenić.

Pročitano 328 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok