MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 03. 2010.

Počele radionice u Kneževim Vinogradima

Naučimo se nenasilno ponašati
Učenici Osnovne škole Kneževi Vinogradi

Nakon edukacije u Orahovici (6. i 7. III. 2010), stručni tim sastavljen od nastavnika Osnovne škole Kneževi Vinogradi - pod stručnim vodstvom edukatorica iz zagrebačkog "Malog koraka" te voditeljice Vesne Nedić "Oazinog" projekta "Naučimo se nenasilno ponašati" i asistentice na tom projektu Sofije Petrović- izradila je planove radionica za sve razrede (1-8) koje će se provoditi u OŠ Kneževi Vinogradi. Radionice su prilagođene učenicima, a održavat će ih jednom mjesečno razrednici i razrednice u svojim razrednim odjelima.

 

Naučimo se nenasilno ponašati
Razvijmo međusobno povjerenje

Također su educirani i ostali nastavnici koji će provoditi radionice. Krajem ožujka ove godine, nakon što su podijeljeni potrebni materijali, počele su i prve radionice. Prva od njih, s nazivom "To smo mi", ima za cilj razviti kod djece pozitivnu sliku o sebi i razviti osjećaj vlastite vrijednosti. Djeca trebaju uočiti pozitivne osobine drugih, kao i razviti suradničke odnose u grupi, međusobno povjerenje i potporu.

 

Projekt "Naučimo se nenasilno ponašati" financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Naučimo se nenasilno ponašati
Edukacija ostalih nastavnika OŠ Kneževi Vinogradi...
naučimo se nenasilno ponašati
...koji će provoditi radionice

 

Pročitano 1253 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok