MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 11. 2019.

Poziv na "Čvarakfest" i "Zimski vašar"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Karanačka udruga "Čuvari starih zanata", u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje i etnoselom Karanac, poziva sve zainteresirane na 11. "Čvarakfest" – natjecanje u topljenju čvaraka, koje će se održati u sklopu "Zimskog vašara" u Karancu u subotu, 30. XI. 2019. godine.

Program:

  • 10:00 sati – "Zimski vašar" – ponuda domaćih proizvoda, degustacija čvaraka, tamburaši, gost iznenađenja
  • 10:00 sati – "Čvarakfest" – natjecanje u topljenju čvaraka
  • 14:00 sati – Proglašenje pobjednika – izbor "čvarak-majstora"

Na velikoj sajamskoj ledini u centru Karancu organizira se veliki "Zimski vašar" po uzoru na nekadašnje vašare. Preko 70 proizvođača domaćih proizvoda i proizvoda iz "pušnice" privlače sve veći broj posjetitelja, koji dolaze u zimsku nabavku. Iz godine u godinu raste i broj natjecatelja koji se natječu u topljenju čvaraka, a pobjednik osvaja titulu "čvarak-majstora". Uz sajamski program, "Zimski vašar" nudi i bogatu tradicionalnu baranjsku gastroponudu, a sve (po)prate i – tamburaši.

Pročitano 330 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok