MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 02. 11. 2019.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (X/2019)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U desetom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 7, 14, 21. i 28. X. Na njima je bilo 7, 4, 6 i 5 korisnica.

U ovom mjesecu završavane su naušnice, narukvice i medaljoni od perlica i započela je izrada magneta na drvetu. A kako se izrađuju takvi magneti? Prvo se tanki komadi drveta elipsastog oblika bojaju ili pale i na njih stavljaju razni natpisi. A da bi se bilo što napisalo na takvom komadiću drveta, treba izuzetna vještina i urednost. Površina je mala, natpis mora biti kratak te uredno i čitko, ali sitno napisan. Za "Oazine" korisnice, međutim, to nije nikakav problem pa su i tu prepreku – lako prevladale.

Pročitano 207 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok