MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 11. 2019.

Najava "Tvornice božićnih običaja"

Belomanastirski etnološki centar baranjske baštine organizira u petak, 29. XI. 2019. godine, s početkom u 10 sati, zabavno-edukativni program pod naslovom "Tvornica božićnih običaja", na kome će se praviti božićni slatkiši i ukrasi.

Ta tom će događanju učenici smjera kuhar i konobar iz Druge srednje škole Beli Manastir pripremati božićne poslastice i napitke s mirisom cimeta i čokolade. Iz kuhinje će se širiti i mirisi pravih domaćih medenjaka u obliku popularnog vlakića "Ćire". U programu će sudjelovati i OPG Bošnjak iz Branjinog Vrha, koji će predstaviti svoje božićne proizvode i praviti medenjake po tradicionalnom receptu.

"Matica umirovljenika Grada Beli Manastir" s malim vilenjacima iz OŠ ''Dr. Franjo Tuđman" izrađivat će božićne ukrase i adventske vjenčiće. Pripremit će se i zanimljiva izložba starih božićnih čestitki, koje su danas dio baranjske baštine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok