MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 11. 2019.

Izrada božićnih vjenčića na zabavnoj radionici za djecu

Božićni vjenčići u izradi malih kreativacaBožićni vjenčići u izradi malih kreativaca(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 22. XI. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset treća "Oazina" zabavna radionica za djecu. Na radionici su izrađivani božićni vjenčići za stol ili za vrata.

Na toj radionici su, po prijedlogu voditeljice, sudjelovali i neki roditelji. Kako je izrada vjenčića pomalo zahtjevna jer je potrebno koristiti vruće ljepilo, ipak je bila potrebna pomoć odraslih.

Djeca su bila sretna jer su radila s roditeljima i to je dobar prijedlog kako kreativa može biti korisna i za ugodno provođenje slobodnog vremena djece i roditelja. Za izradu vjenčića korišteni su razni materijali, koji su dijelom prikupljeni i u prirodi (lješnjaci, šišarke). Bilo je raznih trakica, kuglica, krep-papira. Sve je to lijepo uklopljeno u prekrasne vjenčiće. Djeca su bila ponosna na svoje radove.

Trinaestero djece i nekoliko roditelja...Trinaestero djece i nekoliko roditelja...Na radionici je sudjelovalo trinaestero djece. Pored stalne ekipe, došla je i jedna nova djevojčica: Anna, koja se jako lijepo uklopila i vrijedno radila. Ovaj put redar je bila Dorotea. Svaki put djeca jedva čekaju izbor redara i ta im se uloga veoma sviđa.

Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok