MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 11. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (X/2019)

Dubravka Simendić, Jelisavka Brnjevarac, Ana Jeličić, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha; (sjede) Jadranka Kuduz, Mara BodlovićDubravka Simendić, Jelisavka Brnjevarac, Ana Jeličić, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha; (sjede) Jadranka Kuduz, Mara Bodlović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U desetom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (1, 22. i 27. X.) pod vodstvom Ane Jeličić, na kojima je bilo 6, 8 i 7 korisnica, odnosno ukupno 21 žena.

Kao i obično, korisnice su bile vrijedne, raspoložene i znatiželjne, a teme su bile raznolike. Radilo se nešto novo i dovršavalo staro. Dovršavali su se započeti radovi, kao što su unikatne slike na stiroporu i plutani podmetači te lakirali oslikani čokanji, jer sve je moralo biti gotovo i spremno do sljedećeg sajma za Dan Grada Belog Manastira.

A budući da je i jesen stigla svojim raskošnim bojama, korisnice su iskoristile šareno suho lišće za izradu maštovitih ukrasa i vjenčića, kojima su odmah ukrasile svoje domove.

Pročitano 237 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok