MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 20. 10. 2019.

Poziv na dva koncerta u organizaciji osječkog MKD-a

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Makedonsko kulturno društvo "Braća Miladinovci" iz Osijeka organizira ove jeseni "25. Dane makedonske kulture". Manifestacija je započela 27. IX. 2019. događanjem s naslovom "'Svom gradu s ljubavlju' – otvorena vrata Društva", u okviru koga je organizirana izložba slika članova Likovno-kreativne radionice i Likara. Program je nastavljen 2. X. 2019. predstavljanjem knjige "Glas na vremeto" pjesnikinje Sonje Trailovske Đurčak u Američkom kutku osječkog GISKO-a.

Sljedećeg petka, 25. X. 2019. godine, u Atriju Glavne straže Arheološkog muzeja u Osijeku, pod zajedničkim naslovom "Sjećanja i glazba", održat će se filatelistička izložba starih razglednica Dragoljuba Siljanoskog i koncert na kome će nastupiti Njomza Xhaferi (Skoplje) – klavir i Kiril Naumov (Osijek) – violina.

Dan kasnije, u subotu, 26. X. 2019. godine, u Domu HV-a u Osijeku, održat će se "25. Rođendanski koncert MKD 'Braća Miladinovci'". Gost koncerta bit će KUD "Zora" iz Piškorevaca, a u predvorju Doma HV-a bit će izložba Likovno-kreativne radionice i Etnosekcije MKD-a.

Pročitano 221 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok